Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat

Oriental Coat -tapetti on japanilaisen Fujiwara Chemical Co. Ltd:n valmistama nestemäinen kangastapetti. Nestemäisellä kangastapetilla on pitkät juuret Japanissa, jossa sitä on valmistettu jo 350 vuoden ajan. Nestemäinen kangastapetti on vesipohjainen ekologinen, se valmistetaan kangastehtaiden hukkakankaasta. Tuote tasapainottaa huonetilan kosteutta ja eristää hyvin ääntä. Tuote on kaikenlisäksi biologisesti hajoava, myrkytön ja hajuton. Nyt nestemäinen kangastapetti on myös sinun ulottuvillasi, sillä toimitamme sitä verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen!

Yksi pussillinen riittää 2,5 - 3 neliömetrin tapetoimiseen

Pussillisella Oriental Coatia tapetoit 2,5 - 3 neliömetriä. Kuidun vahvuus, pinnoitettava kohde ja oma käsialasi ratkaisevat menekit, mutta laskennallisesti kannattaa käyttää sääntöä riittoisuus 2,5 neliömetriä. Kattavan varastomme ansiosta nestemäisen kangastapetin toimitusaika on vain muutama arkipäivä tilauksestasi. Sinulla on oikeus palauttaa ehjät, avaamattomat tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta.

Lue nestemäisen kangastapetin käyttöohjeet täältä.


Rakennustietosäätiö RTS:n luokitustyöryhmä on hyväksynyt nestemäisen kangastapetti Oriental Coatin Rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Tyytyväinen asiakas kertoo: "Halusin olohuoneeseeni vähän ”blingblingiä”, ja valitsin sinne vaalean nestemäisen kangastapetin. Tapetti säihkyy kuin tähtitaivas - varsinkin illalla kun vain telkkari on päällä."


Huom! Jos etsit tapetteja joissa ei ole kimalteita, käytä tuotehaussa hakusanaa: Ei kimalteita.

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 22 kpl
lumi_1.jpg&width=280&height=500

Lumi

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Lumi 1 UUTUUS!  Pinta kuin kaunis, puhdas puuterilumi. Vinkki: sopii erityisen hyvin esim. sisäkattojen pinnoitteeksi.  
Lumi 1 on koostumukseltaan erittäin ohutta kuitua, joten suosittelemme pinnoitettavan kohteen pohjamaalausta KOSTEUTTA KESTÄVÄLLÄ puhtaan..
Hinta: 80.00 €
wall_tex_94.jpg&width=280&height=500

(Wall Tex No.94) PolDecor TYP 35/1

Nestemäinen kangastapetti: Tämän tuoteen korvaa vastaava tuote PolDecor sarjasta! Erittäin suosittu ja aikaakestävä kuosi!
Hopeanhohtoinen musta. Öinen taivas ja tähtisumu ovat sanoja, jotka sopivat kuvaamaan tätä tuotetta.
Hinta: 65.00 €
12