Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat

Suomen Betonileimasin Oy:ltä saat hankittua Oriental Coat -tapettia, joka on japanilaisen Fujiwara Chemical Co. Ltd:n valmistama nestemäinen kangastapetti. Nestemäisellä kangastapetilla on pitkät juuret Japanissa, jossa sitä on valmistettu jo 350 vuoden ajan. Nestemäinen kangastapetti on ekologinen, se valmistetaan kangastehtaiden hukkakankaasta ja eristää hyvin ääntä. Nyt nestemäinen kangastapetti on myös sinun ulottuvillasi, sillä toimitamme sitä Kangasalta koko Suomen sisustajille! Kangasalan lisäksi meillä on myymälät Tampereella ja Vantaalla.

Yksi pussillinen riittää 3-5 neliömetrin tapetoimiseen

Pussillisella Oriental Coatia tapetoit 3-5 neliömetriä. Kuidun vahvuus, pinnoitettava kohde ja oma käsialasi ratkaisevat menekit, mutta laskennallisesti kannattaa käyttää sääntöä riittoisuus 3 neliömetriä. Kattavan varastomme ansiosta nestemäisen kangastapetin toimitusaika on vain muutama arkipäivä tilauksestasi. Sinulla on oikeus palauttaa ehjät, avaamattomat tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta. Rakennustietosäätiö RTS:n luokitustyöryhmä on hyväksynyt nestemäisen kangastapetti Oriental Coatin Rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Lue nestemäisen kangastapetin käyttöohjeet täältä.

Tyytyväinen asiakas kertoo: "Halusin olohuoneeseeni vähän ”blingblingiä”, ja valitsin sinne vaalean nestemäisen kangastapetin. Tapetti säihkyy kuin tähtitaivas - varsinkin illalla kun vain telkkari on päällä."


Huom! Jos etsit tapetteja joissa ei ole kimalteita, käytä tuotehaussa hakusanaa: Ei kimalteita.

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 23 kpl
you_7_uusi_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

You No.7

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, You No.7
Kaunis sekoitus valkoista, kultaa ja hopeaa.
Erittäin aurinkoinen ja valoisa kuosi.
Hinta: 80.00 €
lumi_1.jpg&width=280&height=500

Lumi

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Lumi 1 UUTUUS!  Pinta kuin kaunis, puhdas puuterilumi. Vinkki: sopii erityisen hyvin esim. sisäkattojen pinnoitteeksi.  
Lumi 1 on koostumukseltaan erittäin ohutta kuitua, joten suosittelemme pinnoitettavan kohteen pohjamaalausta KOSTEUTTA KESTÄVÄLLÄ puhtaan..
Hinta: 80.00 €
wall_tex_94.jpg&width=280&height=500

(Wall Tex No.94) PolDecor TYP 35/1

Nestemäinen kangastapetti: Tämän tuoteen korvaa vastaava tuote PolDecor sarjasta! Erittäin suosittu ja aikaakestävä kuosi!
Hopeanhohtoinen musta. Öinen taivas ja tähtisumu ovat sanoja, jotka sopivat kuvaamaan tätä tuotetta.
Hinta: 65.00 €
12