Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Mikrosementti: Pavicem Micromortero

Mikrosementti: Pavicem Micromortero

Uniikki ilme kotisi pinnoille mikrosementillä! Mikrosementtiä voisi kutsua melkeinpä kodinsisutuksen ihmeaineeksi, jolla voit päällystää melkein mitä vain aina kattolampusta kylpyhuoneen lattiaan. Värisävyjä löytyy taatusti jokaisen mieleen ja saat helposti luotua upeita sisustuselementtejä kotiisi...
Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat

Suomen Betonileimasin Oy:ltä saat hankittua Oriental Coat -tapettia, joka on japanilaisen Fujiwara Chemical Co. Ltd:n valmistama nestemäinen kangastapetti. Nestemäisellä kangastapetilla on pitkät juuret Japanissa, jossa sitä on valmistettu jo 350 vuoden ajan. Nestemäinen kangastapetti on ekologinen,..
Puuvillainen seinäpinnoite: PolDecor

Puuvillainen seinäpinnoite: PolDecor

Suomen Betonileimasin Oy tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja tapetti- ja pinnoiteasioissa. Puuvillainen seinäpinnoite PolDecor on yksi miellyttävimmistä maahantuomistamme erikoispinnoitteista: luonnonkuituisen seinäpinnoitteen viehättävyys ja eleganssi luovat uniikin tunnelman sisustukseen. Luontoystävällinen..
Kivipintainen sisustuslevy: LayStone

Kivipintainen sisustuslevy: LayStone

Miltä kuulostaisi näyttävä kivipinta kodin tai liikehuoneiston eri osiin tai kalusteisiin? Yksi Suomen Betonileimasin Oy:n maahantuomista erikoispinnoitteista on kivipintainen LayStone-sisustuslevy, joka on 100% luonnonkiveä. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää LayStone-sisustuslevyn käyttömahdollisuuksista..
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Työkalut nestemäisen kangastapetin ja Micromortero -mikrosementin asentamiseen!